BULLETINEN

Magasinet på svenska i Hongkong, Macau och södra Kina

Redaktionen

Bulletinens redaktion består av:

Ingrid Reinli – chefredaktör och skribent
Ingrid har bott i Hong Kong sedan 2014 men är på sin andra vända i staden. 1998 bodde hon här med sin familj under ett år. Ingrid är förutom chefredaktör även skribent för Bulletinen.

Lena Löfling – formgivning och layout
Lena har bott i Hong Kong sedan 2015 och står bakom Bulletinens nuvarande design som för varje nummer utvecklas och förfinas. Hon skriver, illustrerar och fotograferar även för tidningen.

Andrea Björsell – fotograf
Andrea har bott i Hong Kong sedan 2017 och fotograferar för Bulletinen. Andrea är professionell fotograf och Bulletinen har förmånen att få ta del av detta voluntärarbete under hennes vistelse i Hong Kong.

Måns Olsson – mat-och dryckeshörnan
Måns flyttade till Hong Kong under 2016 men spenderar mycket av sin tid på flygplan då han bl a filosoferar och planerar nya restaurang- och dryckesaktiviteter åt Bulletinen.

Eva Ladeborn – skribent
Eva har bott i Hong Kong sedan sommaren 2017. Hon skriver gärna om aktuella samhällsfrågor och tycker om att intervjua intressanta personer.

Katarina Berglund – ekonomiansvarig
Katarina har bott i Hong Kong sedan 2011. Hon har stenkoll på tidningens ekonomi och distributionslista.

Pernilla Bergqvist – skribent
Pernilla har bott i Hong Kong sedan 2013. Hon navigerar med kunskap och erfarenhet i Hong Kongs utbud av aktiviteter och shopping och ansvarar för det fasta inslaget ”I blickfånget”.

Sandra Isaksson – illustratör och skribent
Sandra flyttade till Hong Kong under sommaren 2017. Sandras härliga illustrationer samt intresse för design, mat och resor berikar utformningen av våra artiklar.

Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är intresserad av att bidra till Bulletinen.

Annonser
%d bloggare gillar detta: