Foto: Lena Granefelt/ imagebank.sweden.se
Foto: Lena Granefelt/ imagebank.sweden.se

Bulletinen planerar en artikelserie om vad vi svenskar i Hongkong och södra Kina sysselsätter oss med. Vad jobbar vi med, och på vilken nivå? Hur många bor här som medkommande, eller studenter? Om Hongkong är en populär plats för praktikanter — vilka områden jobbar de då inom?

För att vår statistik ska spegla Svenskkolonin som helhet behöver vi få så många svar som möjligt — hjälp oss genom att besvara enkätens sju frågor, och säg åt din familj, bästa kompisar eller svenska grannar och kollegor att göra det samma!.

Svaren registreras med så kallade ‘cookies’, så om ni är fler i samma hushåll som vill besvara enkäten kan ni antingen rensa browserns cookies eller öppna enkäten i en ny webbrowser.

Kom ihåg att klicka på ‘vote’-knappen efter varje svar!.

.

.

.

.

.

.

.

.

Håll utkik i kommande nummer av magasinet där vi kommer redovisa resultatet av enkäten! Hjälp oss nå så många svenskar i Hongkong och södra Kina som möjligt genom att dela det här inlägget via epost eller över sociala medier i menyn nedan!

Ett stort tack från oss på Bulletinen!